Business succes med penge tilbage garanti

En email forfatter har spurgt for nylig, hvorfor der er ingen penge tilbage garanti på et bestemt annonceres hjemmeside. Der er en masse online tilbud med en pengene tilbage garanti. Mange mennesker forventer således en pengene tilbage garanti på tilbudte løsninger.
Pengene tilbage garanti som agn?
Du også måske har læst denne form for annonce: “Make $ 100.000 om året – garanteret” hjemmesiden for dette hjem business løsning tilbyder at sende dig penge, hvis du ikke lykkes efter et år. Det er endda muligt, at denne form for nøglefærdige hjemmeside af et hjem virksomhed har arbejdet i de tidlige dage af internettet. Læserne kan være sikker på, at det ikke virker længere i disse dage. Anyway denne form for tilbud stadig er annonceret. Leverandørerne håber bare, at folk glemmer at hævde deres rettigheder efter et år. Hvis du ser omkring disse hjemmesider, kan du selv opdage nogle advarsler i fora at folk hævder forgæves deres penge.
Der er værktøjer til søgemaskineoptimering og en masse yderligere gør penge eller ekstra indkomst muligheder tilbydes med en pengene tilbage garanti. Nogle af dem kan overføre nogle penge for fejl, men de fleste af dem håber for glemsomme kunder. Pengene tilbage garanti er snarere en smart agn hen til opreklamere salg end en alvorlig forbrugerbeskyttelse.
Det er svært at få penge tilbage fra virksomheder, hvor ejerskabet sidder tusinder af miles væk. Endnu kan det ske at et brev til en fysisk adresse for en attraktiv hjem business website springer, fordi ingen er der. Kun en indspillet stemme besvarer telefonopkald. Dette viser hindringerne for at få garanteret pengene tilbage i online-forretningsverden. Det er ikke umagen værd at erhverve en advokat for at få nogle snesevis eller hundredvis af Dollars tilbage. Dette er grunden til, at folk virkelig ikke insisterer på en lovet pengene tilbage garanti.
Der er ingen risiko gratis Business Opportunity
Virkeligheden er: der er ingen risiko gratis forretningsmulighed. Jo højere udbytte – jo højere risiko. Der er lovende muligheder, men de er sjældne og de kan findes ved et uheld efter at gøre en masse undersøgelser, trial and error test.
Hvor en pengene tilbage garanti give mening?
Denne artikel ikke, at forbrugerbeskyttelse er værdiløse. Det er meget vigtigt i vores forbrugssamfund. Det er imidlertid vanskeligt at udføre forbrugerrettigheder i svagt regulerede global world wide web. Det giver mening at have en garanti på varer, fx biler, fjernsyn, vaskemaskiner osv. Der er en pålidelig fysiske adresse på leverandøren. Lov og social kontrol er meget effektive på dette område.
Sund fornuft er nødvendig
Det bedste råd er at beslutte med sund fornuft om et hjem baseret virksomhed eller gøre penge muligheder på internettet. Lovende muligheder for at tjene ekstra penge stadig udvikler sig på internettet. Desuden: Vedholdenhed og tålmodighed er vigtige forudsætninger for succes. Hvor mange mennesker give for tidligt i frustration, fordi de forventer at blive hurtig rig nemt?

Én kommentar til “Business succes med penge tilbage garanti”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.