10 Bedste tilbehør du skal have til din cykel – Motorcykler

Den anden ting du bør overveje, før du vælger den rigtige cykel mountainbike for dig selv er størrelsen af cyklen. Denne cykelhjelm har den universelle ungdomsstørrelse (52-56 cm), som gør den velegnet til børn, der er nogenlunde fra 4-10-årsalderen. Det kommer i tre farver – sort, blå og hvid. Faktisk er det fremført, at de er bedre til at beskytte cyklister, fordi de har front beskyttelse, og da mange cyklister ender med at falde på deres front, en motorcykel hjelm er bedre beskyttelse. Det betyder, at dit hoved og hjerne vil blive bedre beskyttet i tilfælde af roterende påvirkninger. Tja, hvis det er tilfældet med dig, her er en hjelm, der rent faktisk vil gøre dig til at se cool!

Leder du efter en ny højtydende cykelhjelm? En downhill rytter ved, at de har brug for en hjelm, fordi sandsynligheden for at styrte ned er høj. En low-end hjelm kan koste $ 20 mens en fuld ud downhill hjelm kan koste op mod $ 500. Som en kendsgerning, at udvælge nogle egnede cykling tilbehør og cykler dele er absolut af stor betydning. Disse er store indkøb, men der er ikke for mange tilgængelige, og de har tendens til at være dyrere. Der er steder, hvor politiet vil give dig en billet cykling beruset. Vigtigst er det, at Thousand Heritage cykelhjelmen vil holde dig sikker takket være sprøjtestøbt konstruktion og et dobbeltbefæstelsessystem, der strammer hjelmen lunt på hovedet.

Den er bygget med dobbelt i-mug shell teknologi og designet til at beskytte mere af dit hoved ved at udvide ned til din hals. Det er velegnet til landevejsryttere på alle niveauer. USA opfylder den samme standard, som er fastsat af CPSC, cykel airbag eller Consumer Product Safety Commission. CPSC (Consumer Product Safety Commission) er den amerikanske standard, der skal være opfyldt for en cykelhjelm, der skal sælges i USA. Når det er sagt, enhver hjelm, der har bestået standarder test er egnet til salg i Amerika og anses som sikker. Ridning en cykel med motorcykel hjelme vil hjælpe dig med at nå din destination i god behold. Hvilken slags terræn vil du krydse på din pendler?

Naturligvis, hvis du går ned ad bakke, vil din cykel sandsynligvis gå hurtigere end det uden pedaling og uden motoren. Virkelig, kan tingene komme løs, hvis du ikke tjekke, men det har kun været en tur siden jeg sidst kontrolleres og vasket min cykel som set på billedet til højre. Dette kan helt sikkert blive hadet af børn. Udviklet af Specialized og sælges separat på $ 50, ANGi er en sensor parret med din telefon, der kan overvåge dine ture, spore hastighed, placering og nedbrud, og underrette nødkontakter i tilfælde af et nedbrud eller en ulykke, når hastigheden eller rotationskræfter overstiger en vis grænse. Valg ret ulykke advokat er lidt intelligent arbejde.

BHSI er en hjelm advocacy program, hvis frivillige giver hjelm oplysninger og arbejde på ASTM hjelm standarder udvalg. Det sværeste ved at købe en cykel hjelm er forståelse, som er den sikreste, og som regel, at kende de standarder, synes ikke at hjælpe for meget. Du vil også være sikker på at holde hovedet koldt, uanset hvor meget du sveder. Ligegyldigt hvilken sport eller aktivitet du deltager i, men det er vigtigt at købe hjelme til disse sportsgrene fra velrenommerede, kvalitetsproducenter. Hjelme og handsker spiller det centrale i at beskytte din hud mod ulykker. Brugte hjelme bærer en enorm risiko, som du aldrig vide, hvilke virkninger de har været udsat for. Jeg har ingen erindring (af kollisionen), “Hr. Royle fortalte 7News. »Jeg er glad for, at min hjelm var god.